UPPLEVELSER VID VÄSTERDALÄLVEN

I Dalarna, strax utanför Djurås ligger denna idylliska plats. Här finner du lugnet vid Västerdalälven men också aktiviteter för stora och små sällskap. Stugorna har mycket hög standard med tillgång till trådlöst internet, vedeldad bastu, motorbåtar och kanoter. Gagnefs Golfklubb ligger endast några minuters bilresa bort.

Konferensstugans fina miljö med plats för ca 30 st deltagare lockar allt från föreningar till företag. Vi har en stor kåta med plats för 54 personer som man kan hyra för fest eller andra tillfällen.

För hälsa och själ erbjuder vi vedeldad bastu, vedeldad badtunna samt vandrings och cykelleder i naturskön miljö.

Tillsammans med närbelägna Gagnefs Golfklubb ordnar vi med golfpaket för företag, föreningar och privata sällskap. Vi tar hand om er helhetsupplevelse och ordnar med boende i stugbyn med lunch och greenfee. 

Vi har öppet året runt och det är inte långt till alpina anläggningar och det finns längdskidspår och skoterleder i närområdet. När Västerdalälvens is tillåter, plogar vi upp en isbana för skridsko- och sparkåkning. Det går även att spänna på sig skidorna vid stugan och glida ner på skidspåret som går upp till golfbanans fina längdspår.

Ratt o Roder ligger i direkt anslutning till Västerdalälven där fiskemöjligheterna är goda. Extra lockande är närheten till Djurforsens fina flugfiskevatten. Självklart kan du köpa fiskekortet av oss.